Ramazan ayının manevi atmosferinde vatandaşlara destek sunan Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, iftar öncesi hanelere sıcak yemek ve taze ekmekleri ulaştırıyor.
Ramazan ayı boyunca devam eden bu hizmetle yemek yapma imkanı olmayan yaşlı, engelli ve dar gelirli vatandaşlara sıcak bir destek sağlanıyor.
Yapılan başvurular sonucu komisyon tarafından tespit edilen 4 bin 445 vatandaşa günlük 3 çeşit yemek ulaştıran Haliliye Belediyesi, Aşevi hizmetini daha verimli hale getirmek ve vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarına katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği ekmek üretim tesisi ile ürettiği 6 bin ekmeği de vatandaşlara ulaştırıyor. Belediye bünyesindeki ustalar tarafından hijyenik koşullarda hazırlanan taze ekmekler, iftar saatinden önce ekipler tarafından sıcak yemekler eşliğinde hanelere teslim ediliyor.
0 Yorum