Şanlıurfa’da şehit polis memuru memleketine uğurlandı: Gözyaşları sel oldu

Şanlıurfa'da, dün gece görevi başında fenalaşarak şehit olan polis memuru Mesut Acar’ın cenazesi, İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından memleketi Muş’a gönderildi.

reklam alanı
Şanlıurfa’da şehit polis memuru memleketine uğurlandı: Gözyaşları sel oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da, dün gece görevi başında fenalaşarak şehit olan polis memuru Mesut Acar için İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, vatandaşlar ve şehidin acılı ailesi katıldı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Cenaze törenine katılan şehidin yakınları gözyaşı döktü.

Meslektaşlarının da gözyaşlarına engel olmadığı törende özgeçmişi okunan Mesut Acar naaşı omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı.

İl Müftüsü Ramazan Tolan’ın yaptığı duanın ardından Acar’ın cenazesi memleketi Muş’a gönderildi.

Şanlıurfa’da şehit polis memuru memleketine uğurlandı: Gözyaşları sel oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.