reklam alanı

Siverek’te ilk kez kutlanılacak: Çocuklar oraya akın edecek

Siverek’te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk kez geleneksel oyunların yer alacağı bir şenlik düzenlenecek.

Siverek’te ilk kez kutlanılacak: Çocuklar oraya akın edecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SİVEREK- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde şenlikler gerçekleştirilecek.

23 Nisan Çarşamba günü, Ofis Kültür Parkı'nda saat 14.00 ile 17.00 arasında düzenlenecek etkinlikte, geleneksel oyunlardan atölyelere, müzikten halk oyunlarına kadar birçok etkinlik ilk kez çocuklarla buluşacak.

Topaç çevirme, sek sek, ip atlama gibi onlarca geleneksel oyunun yer alacağı etkinliklerde, çocuklar eğlenirken aynı zamanda kültürel değerleri tanıma fırsatı bulacak.

Aynı zamanda eğlenceli atölye çalışmalarıyla el becerilerini geliştirecek minikler, çeşitli müzik ve halk oyunları gösterileriyle bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Bu kapsamda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe tüm çocuklar ve aileler davet edildi.

Siverek’te ilk kez kutlanılacak: Çocuklar oraya akın edecek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.