reklam alanı

Bahçeli'den erken seçim iddiasına sert tepki: Karar kesin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile anlaşmazlık yaşadığı ve erken seçim çağrısı yapacağı iddiaları ile ilgili " Cumhur İttifakı'nın kararı kesindir, seçimler zamanında yapılacak ve bundan da asla taviz verilmeyecektir” dedi.

Bahçeli'den erken seçim iddiasına sert tepki: Karar kesin

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP ) lideri Devlet Bahçeli, son günlerde gündeme gelen erken seçim tartışmalarına ilişkin açıklamada bulundu.

Bahçeli, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, MHP ve Cumhur İttifakı’nın erken seçim konusunda fikirlerinin net olduğunu belirterek "Erken seçim yalan ve yaygarasıyla partimizi tartışmaya yeltenen, küçücük akıllarıyla niyet okuyuculuğuna teşebbüs eden çürüklerin hevesleri boşunadır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın kararı kesindir, seçimler zamanında yapılacak ve bundan da asla taviz verilmeyecektir" ifadelerine yer verdi.

BAHÇELİ’DEN PKK’YA ÇAĞRI 

Bahçeli, terör örgütü PKK'ya ilişkin değerlendirmelerde bulunarak şunları kaydetti: "Yakın vadede silahlar gömülecek ve kucaklayıcı, demokratik siyasetin kapıları hiçbir zaman kapanmayacak şekilde açılacaktır. Bu süreçte, PKK’nın kongresini toplayarak 27 Şubat İmralı çağrısına dayanarak örgütsel fesih işlemini tamamlaması ve silahları Türkiye Cumhuriyeti’ne teslim etmesi, hem akıl hem de adalet açısından en uygun seçenek olacaktır" 

Bahçeli'den erken seçim iddiasına sert tepki: Karar kesin

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.