reklam alanı

Şanlıurfa Valisi Şıldak ve Başkan Gülpınar Diyarbakır’da! Önemli toplantı...

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mehmet Kasım Gülpınar, Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı nedeniyle Diyarbakır’a gitti.

Şanlıurfa Valisi Şıldak ve Başkan Gülpınar Diyarbakır’da! Önemli toplantı...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgesel kalkınmaya yönelik proje ve stratejilerin değerlendirildiği Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Diyarbakır'da Gerçekleşti.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Konuyla ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Diyarbakır'da Gerçekleşti!

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Kasım Gülpınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladılar.

Bölgesel kalkınmaya yönelik önemli projelerin ve stratejilerin ele alındığı bu toplantı, iş birliği ve ortak çalışmalara zemin hazırladı. Alınan kararların şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.”

Şanlıurfa Valisi Şıldak ve Başkan Gülpınar Diyarbakır’da! Önemli toplantı...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.