Türkiye'de kamu kurum ve kuruluşlarının ihale yoluyla yaptığı varlık satışlarına her gün yenileri ekleniyor.
Son dönemde genellikle Hazine'ye ait gayrimenkul satışlarıyla gündeme gelen ihalelere, bu kez alışılmadık ürünler dahil oldu.
YERLİ TÜFEK İHALESİ
Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Hisar Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan bir ihale ilanında, Taşıt Kanunu gereğince ekonomik ömrünü doldurmuş ve trafikten çekilmiş taşıtların yanı sıra yerli av tüfeklerinin de satılacağı duyuruldu.
1500 TL’YE TÜFEK İLANI
8 Mayıs’ta yapılması planlanan ihalede toplam 564 adet ikinci el tüfeğin satışa sunulduğu belirtildi. Söz konusu tüfekler için belirlenen toplam muhammen bedel 864 bin TL olarak açıklanırken, bu rakam bir tüfeğin yaklaşık 1500 TL'ye denk geldiğini gösteriyor.
Kaynak: Haber Merkezi
0 Yorum