reklam alanı

Başkan Gülpınar, işçilerle buluştu: Sizler baş tacımızsınız

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Kasım Gülpınar, 1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Günü münasebetiyle dün gece belediye bünyesinde görev yapan emekçi işçilerle bir araya geldi.

Başkan Gülpınar, işçilerle buluştu: Sizler baş tacımızsınız

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, 1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Günü dolayısıyla, belediye bünyesinde çalışan emekçi işçilerle anlamlı bir buluşma gerçekleştirdi. Dün gece, Ulaşım A.Ş.'ye ait Makine İkmal Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte Başkan Gülpınar, işçilerin 1 Mayıs’ını kutlayarak, emek ve alın terinin değerini bir kez daha vurguladı.

Başkan Gülpınar, emekçilerin şehirlerinin gelişiminde ve halka hizmetin sağlanmasında çok önemli bir yere sahip olduklarını belirterek, "Her birinizin gösterdiği özverili çalışmalar ve gayretler için teşekkür ediyorum. Sizler her zaman baş tacımızsınız," ifadelerini kullandı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Başkan Gülpınar, işçilerle bir araya gelerek onların taleplerini ve önerilerini dinledi. Ayrıca, 1 Mayıs’ın dayanışma ve birlik ruhuna dikkat çekerek, belediye olarak her zaman emekçilerin yanında olacaklarını belirtti. Bu anlamlı günde, emekçilerin alın terine olan saygısını bir kez daha gösteren Başkan Gülpınar, etkinliğin sonunda işçilere teşekkür etti.

Başkan Gülpınar, işçilerle buluştu: Sizler baş tacımızsınız

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.