reklam alanı

Şanlıurfa’daki dereden su değil pislik akıyor!

Karaköprü’deki Akpıyar Deresi'nden yayılan kötü koku ve çevre kirliliği, vatandaşların tepkisine neden oldu. Mahalle sakinleri temizlik için yetkililere çağrıda bulundu.

Şanlıurfa’daki dereden su değil pislik akıyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bulunan Akpıyar Deresi’ndeki pislik yaz mevsimi yaklaşırken çevre sakinlerinin tepkisine neden oldu. Uzun süredir temizlik yapılmadığı ileri sürülen derede biriken atıklar ve kötü koku, vatandaşları rahatsız ediyor.

Mahallede yaşayanlar, derenin hem görüntü kirliliğine yol açtığını hem de etrafa yayılan kötü kokunun yaşam kalitesini düşürdüğünü belirtti. Özellikle sıcak havaların etkisiyle kokunun daha da arttığını ifade eden vatandaşlar, bu durumun insan sağlığını tehdit edecek boyuta ulaştığını dile getirdi.

Mahalleliler, derenin temizlenmesi ve düzenli bakımının yapılması için Devlet Su İşleri (DSİ) başta olmak üzere yetkili kurumlara çağrıda bulundu. Yaz aylarında artan sinek ve mikrop oluşumuna dikkat çeken mahalleli, gerekli önlemlerin bir an önce alınmasını talep ediyor.

Şanlıurfa’daki dereden su değil pislik akıyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.