reklam alanı

Şanlıurfa’da boğulan iki çocuk gözyaşları içinde toprağa verildi

Haliliye’de aileleriyle pikniğe giden 12 ve 13 yaşındaki çocuklar sulama kanalına düşerek, hayatını kaybetmişti. İki çocuk bugün gözyaşları içinde toprağa verildi.

Şanlıurfa’da boğulan iki çocuk gözyaşları içinde toprağa verildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Osmanbey Mahallesinde meydana geldi.

Aileleriyle birlikte piknik için giden 13 yaşındaki İbrahim Halil Kılıç ve 12 yaşındaki Rüveyda Demir, henüz belirlenemeyen bir nedenle sulama kanalına düştü.

Akan suyun şiddetiyle sürüklenen çocuklar, çevredeki vatandaşların çabalarıyla sudan çıkarıldı. 

Vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan iki çocuk, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Yakın akraba oldukları öğrenilen iki çocuk Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından gözyaşları içinde Yeni Mezarlık'ta defnedildi.

Şanlıurfa’da boğulan iki çocuk gözyaşları içinde toprağa verildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.