reklam alanı

TZOB Genel Başkanı Bayraktar kuraklıktan etkilenen Şanlıurfa’da! Çiftçilere destek sözü

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, kuraklıktan etkilenen illerdeki durumu yerinde görmek amacıyla geldiği Şanlıurfa’da arpa ve mercimek tarlalarında inceleme yaptı. Bayraktar, mağdur üreticilerin desteklenmesi için sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.

TZOB Genel Başkanı Bayraktar kuraklıktan etkilenen Şanlıurfa’da! Çiftçilere destek sözü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, kuraklıktan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

Genel Başkan Bayraktar’ı GAP Havalimanı’nda Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ile ilçe ziraat odası başkanları karşıladı. Bayraktar, yaptığı açıklamada Şanlıurfa'nın yanı sıra Mardin, Batman, Şırnak ve Diyarbakır'da kuraklıktan zarar gören alanları yerinde görmek amacıyla bölgede bulunduğunu söyledi.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Kapaklı Mahallesinde arpa ve mercimek ekili tarlalarda incelemelerde bulunan Bayraktar, “Ziraat Odası Başkanlarımız, Ziraat Odaları Meclis üyelerimiz ve üreticilerimizle birlikte yaptığım basın açıklamasında, zarar gören çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğimizi ve yaraların sarılması için sürecin yakından takipçisi olacağımızı vurguladım.” ifadelerini kullandı. 

TZOB Genel Başkanı Bayraktar kuraklıktan etkilenen Şanlıurfa’da! Çiftçilere destek sözü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.