reklam alanı

Şanlıurfa’da borsada usulsüzlük operasyonu: Çok sayıda gözaltı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ankara, İzmir ve Şanlıurfa’da yürütülen Borsa İstanbul operasyonu kapsamında manipülatif hareketler yaptıkları tespit edilen 7 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa’da borsada usulsüzlük operasyonu: Çok sayıda gözaltı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Borsa İstanbul’da bazı hisse senetlerine yönelik manipülasyon iddiaları üzerine geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Ankara, İzmir ve Şanlıurfa'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Bürosu tarafından yürütülen çalışmalarda, BIST Pay Piyasası’nda işlem gören bazı finansal araçlarda piyasa dengesini bozan yönlendirmeler yapıldığı öne sürüldü. Bu kapsamda, "suç örgütü kurmak" ve "piyasa dolandırıcılığı" suçlamalarıyla 7 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, şüphelilerin yakalanması için operasyonlarını sürdürüyor. 

Olayla ilgili soruşturma titizlikle devam ediyor.

Şanlıurfa’da borsada usulsüzlük operasyonu: Çok sayıda gözaltı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.