Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u 3-0 yenerek 25. şampiyonluğunu kazandı ve 5. yıldızı takmayı başardı. Bu galibiyetle sarı-kırmızılılar, sezonun bitimine sadece 2 hafta kala şampiyonluklarını ilan etti.
Galatasaray'ın golcüsü Victor Osimhen, bu sezon kulüp adına büyük bir başarıya imza attı. Osimhen, tüm kulvarlarda oynadığı 40 maçta 36 gol atıp, 8 asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi.
'OSIMHEN'İ FENERBAHÇE'YE KAPTIRMAYIZ'
Şanlıurfalı Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Radyo Gol'e verdiği röportajda, Osimhen'in geleceği hakkında konuştu. Hatipoğlu, "Osimhen’i elimizde tutmak için her şeyi yapacağız. İş ekonomiye kalırsa taraftarlarımızın büyük destek vereceğini biliyoruz. Biraz zamana ihtiyacımız var. Kimse merak etmesin, Osimhen’i Fenerbahçe’ye kaptırmayız." dedi.
Kaynak: HABER MERKEZİ
0 Yorum