reklam alanı

Şanlıurfa’da ‘görünmeyen tehlike’! "Bir anlık cesaret, ömür boyu pişmanlık"

Her yıl Şanlıurfa’da sulama kanalları ve göletlerde yaşanan boğulma vakaları nedeniyle onlarca kişi hayatını kaybediyor. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları bu tehlikeye karşı bilinçlendirmek ve suda boğulma vakalarına dikkat çekmek amacıyla özel bir kısa film hazırladı.

Şanlıurfa’da ‘görünmeyen tehlike’! "Bir anlık cesaret, ömür boyu pişmanlık"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her yıl Şanlıurfa’da onlarca kişi sulama kanalları ve göletlerde ya boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor ya da hayatlarını kaybediyor. 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, yaz aylarının gelmesiyle artan sulama kanalları ve göletlerde yüzme tehlikesine dikkat çekmek amacıyla “Görünmeyen Tehlike / Bir Anlık Cesaret Bir Ömür Pişmanlığa Dönüşmesin” adlı farkındalık kampanyasını başlattı.

Gerçek hayattan ilham alınarak hazırlanan kısa filmle, bir anlık cesaretin nasıl hayat boyu sürecek pişmanlıklara yol açabileceği etkileyici şekilde anlatılıyor.

 Emniyet yetkilileri, özellikle çocuk ve gençlerin serinlemek için suya atlamasının hayati risk taşıdığını vurgulayarak, sulama kanalları, barajlar ve göletlerin oyun alanı olmadığını hatırlattı.

Kampanyada anne ve babalara da önemli görev düştüğüne dikkat çekildi.  

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, hazırlanan videoyu izleyip paylaşarak farkındalık yaratılması ve bu mesajın şehrin her noktasına ulaşması çağrısında bulundu.

Şanlıurfa’da ‘görünmeyen tehlike’! "Bir anlık cesaret, ömür boyu pişmanlık"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.