Siverek Kaymakamlığı 250 geçici personel alacak

Siverek Kaymakamlığı, İŞKUR iş birliğiyle kamu kurumlarında geçici olarak çalıştırılmak üzere 250 personel alımı yapacak.

Siverek Kaymakamlığı 250 geçici personel alacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Siverek Kaymakamlığı, İŞKUR İş Gücü Uyum Programı kapsamında ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında geçici olarak görevlendirilmek üzere 250 personel alımı yapacağını duyurdu. 

Temizlik, bakım, onarım ve destek hizmetlerinde çalıştırılacak personel için başvurular 24 Temmuz’da başladı.

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamaya göre, geçici personel alımları İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. 

Adaylar başvurularını 28 Temmuz tarihleri arasında esube.iskur.gov.tr adresi veya ALO 170 hattı üzerinden yapabilecek.

Alıma ilişkin kura çekimi ise 30 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00’de Mehmetçik Konferans Salonu’nda noter huzurunda yapılacak. Kura sonucu belirlenen adaylar, ilgili kamu kurumlarında belirli süreli görev alacak.

Siverek Kaymakamlığı 250 geçici personel alacak
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.