Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, çarşamba günü yaptığı Siverek ziyaretinde, göreve yeni başlayan Kaymakam Salih Sak’ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.
Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıya başkanlık eden Vali Şıldak, ilçe genelindeki kamu hizmetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında kurum amirlerinden bilgi aldı. Ardından güvenlik birimleriyle yapılan toplantıda ise asayiş ve güvenlik konuları değerlendirildi.
Vali Şıldak, “İlçelerimizin gelişmesi için kurumlar arası uyum ve koordinasyon çok önemli. Bu nedenle düzenli aralıklarla ilçelerimizi ziyaret ediyor, yerinde incelemelerde bulunuyoruz” dedi.
Ziyaret kapsamında yapımı tamamlanmak üzere olan Siverek Hükümet Konağı inşaatını da inceleyen Vali, yeni hizmet binasının yıl sonunda faaliyete geçeceğini belirtti.
Günün ilerleyen saatlerinde kırsal Çatlı Mahallesi’nde domates hasadına katılan Vali Şıldak, çiftçilerle bir araya gelerek, tarımsal ürünlerin işlenerek katma değere dönüştürülmesinin önemine vurgu yaptı. Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün de çiftçilere destek vermeye devam edeceğini kaydetti.
Vali Şıldak’a Siverek programında Kaymakam Salih Sak eşlik etti.


0 Yorum