reklam alanı

Şanlıurfa’da başhekiminin diploma açıklaması yeniden tartışma yarattı

Sahte diploma tartışmaları ülke gündemini meşgul ederken,  Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kemal Rıfat Bircan’ın geçmişte diplomaları ile ilgili yaptığı bir açıklama yeniden tartışma konusu oldu.

Şanlıurfa’da başhekiminin diploma açıklaması yeniden tartışma yarattı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de son günlerde sahte diploma iddiaları gündemin ilk sıralarında yer alıyor. 

Birçok doktor ve hukukçunun diplomalarının sahte olduğu iddiasıyla başlatılan soruşturmalar devam ederken, Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kemal Rıfat Bircan’ın geçmişte yaptığı bir açıklama yeniden tartışma konusu oldu.

Geçmiş yıllarda Antalya’da bir hacamat merkezinde çalışan Dr. Bircan, verdiği bir röportajda tıp eğitimini Almanya’da tamamladığını, ardından Amerika’da master yaptığını belirtmişti. 

Bircan, daha sonra tekrar Almanya’ya dönerek kupa terapisi üzerine ikinci üniversitesini okuduğunu, üçüncü üniversite olarak sülük tedavisi, dördüncü üniversite olarak ise akupunktur eğitimi aldığını ifade etmişti.

Bircan’ın diplomaları ile ilgili yaptığı açıklamalar o dönemde de tartışma konusu olmuştu.

Şanlıurfa’da başhekiminin diploma açıklaması yeniden tartışma yarattı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.