reklam alanı

Şanlıurfa’da üreticilere önemli uyarı!

Şanlıurfa’da tarım sayımı başladı, bildirim yapmayanlara para ceza uygulanacak. İşte detaylar…

Şanlıurfa’da üreticilere önemli uyarı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halfeti Kaymakamlığı, üreticilere yönelik yaptığı açıklamada Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) iş birliğiyle tarım sayımı çalışmalarının başlatıldığını duyurdu.

Kaymakamlık açıklamasında, tarım sayımının yalnızca istatistiki amaç taşıdığı vurgulanarak üreticilerin ilçe tarım müdürlüğüne şahsen başvurmaları veya e-Devlet üzerinden bildirimlerini yapmalarının zorunlu olduğu belirtildi.

Açıklamada, bildirim yapmayan üreticilerin 10 Kasım 2005 tarihli 5429 Sayılı Kanun kapsamında 61 bin 60 TL idari para cezası ile karşı karşıya kalacağı hatırlatıldı.

KAYMAKAMLIKTAN ÜRETİCİLERE UYARI

Halfeti Kaymakamlığından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Üreticilerimizin dikkatine! Tarım Bakanlığı ve Türkiye İstatistik Kurumu tarafından işbirliği ile tarım sayımı yapılmaktadır. Bu istatistiki bir çalışma olup yalnızca bu amaçla kullanılmaktadır. Üreticilerimizin İlçe Müdürlüğümüze gelerek veya E-Devlet sistemi üzerinden bildirimlerini yapmaları zorunludur.  Bildirim yapmayan üreticilerimiz hakkında, 10/11/2005 tarihli 5429 Sayılı Kanun gereği 61.060 TL idari para cezası uygulanacaktır. Mağduriyet yaşamamak için lütfen belirtilen süre içerisinde bildiriminizi yapınız.” denildi.

Şanlıurfa’da üreticilere önemli uyarı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.