Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde olan Kerem Aktürkoğlu transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, Benfica ile yapılan görüşmeler sonucunda 25 milyon euroluk bonservis bedelinde anlaşmaya vardı.
Portekiz ekibi Benfica, Fenerbahçe'nin 22.5 milyon euro artı 2.5 milyon euro bonuslardan oluşan teklifini kabul etti. Transfer sürecinin tamamlanmasının ardından Kerem Aktürkoğlu'nun takımına veda ettiği bildirildi.
Portekiz medyasından Record gazetesinin haberine göre, resmi duyurunun önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. Kulüpler arasındaki evrak süreçleri de hızla ilerliyor. Milli futbolcu, Türkiye’ye dönmek için hazırlıklara başladı ve bu sabah gerçekleşen antrenmanda yer almadı.
Fenerbahçe taraftarları, genç yıldızın sarı-lacivertli formayla sahada olacak günü heyecanla bekliyor.
Kaynak: HABER MERKEZİ


0 Yorum