reklam alanı

Başkan Karadağ: 30 Ağustos milletimizin bağımsızlık sembolü

ŞUTSO Meclis Başkanı Serhat Karadağ “30 Ağustos Zaferi, milletimizin bağımsızlık yolunda gösterdiği en güçlü sembol “dedi.

Başkan Karadağ: 30 Ağustos milletimizin bağımsızlık sembolü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı Serhat Karadağ , 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Karadağ, mesajında Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelesinin tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla andığını belirtti. 

Başkan Karadağ, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“30 Ağustos Zaferi, milletimizin bağımsızlık yolunda gösterdiği azim ve kararlılığın en güçlü sembolüdür. Bu büyük zafer, bizlere; hangi şartlar altında olursa olsun, ortak irade ve birliktelikle her türlü zorluğun aşılabileceğini hatırlatmaktadır.

Şanlıurfa; tarih boyunca medeniyetlere ev sahipliği yapmış, bugün de girişimciliği, üretkenliği ve ticari dinamizmiyle ülkemizin kalkınmasına değer katan bir şehir olmayı sürdürmektedir. Bizler, Urfa iş dünyası olarak; bu ruhu yaşatmayı, üretim ve istihdamla geleceğe taşımayı en önemli görevlerimizden biri olarak görüyoruz.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelesinin tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyor; milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

 

Başkan Karadağ: 30 Ağustos milletimizin bağımsızlık sembolü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.