reklam alanı

Şanlıurfa’da Türkiye'ye örnek olacak adım: 3 mahalle "kardeş" oldu!

Karaköprü’de Doğukent, Akbayır ve Batıkent mahalleleri, imzalanan protokolle “Kardeş Mahalle” ilan edildi.

Şanlıurfa’da Türkiye'ye örnek olacak adım: 3 mahalle "kardeş" oldu!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Doğukent, Akbayır ve Batıkent mahalleleri, muhtarların imzaladığı protokolle resmen kardeş mahalle ilan edildi.

Doğukent Mahalle Muhtarı Fethi Doğan, makamında Akbayır Mahalle Muhtarı Ahmet Kaya ve Batıkent Mahalle Muhtarı Sedat Özkaya’yı ağırladı. Toplantıda, bölgelerdeki elektrik, su ve altyapı sorunları ele alınırken, ilerleyen dönemlerde hayata geçirilmesi planlanan projeler de masaya yatırıldı. Ayrıca mahalle sakinlerinin yararlanabileceği sağlık tesisleri, spor ve yeşil alanlar ile dinlenme alanları oluşturulması konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda imzalanan protokol ile üç mahalle arasındaki kardeşlik bağı resmi olarak pekiştirildi. Doğukent Mahalle Muhtarı Fethi Doğan, “Mahallelerimiz arasındaki koordinasyonu artırarak sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın destek ve teveccühüyle mahallelerimizin gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Şanlıurfa’da Türkiye'ye örnek olacak adım: 3 mahalle "kardeş" oldu!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.