reklam alanı

Beykoz Belediye Başkanı Köseler için yeniden tutuklama kararı

tahliye edilen Beykoz Belediye Başkanı Köseler hakkında savcılığın itirazı sonrası 18. Ağır Ceza Mahkemesi tutuklama kararı verdi.

Beykoz Belediye Başkanı Köseler için yeniden tutuklama kararı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler hakkında yürütülen “ihaleye fesat karıştırma” ve “örgüt kurma” soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Dün İstanbul Anadolu 17. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tahliye edilen Köseler için savcılık karara itiraz etti.

İtirazı değerlendiren 17. Ağır Ceza Mahkemesi talebi reddetti ancak dosya üst mahkeme olan 18. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. Mahkeme, savcılığın itirazını kabul ederek Köseler hakkında yeniden tutuklama kararı verdi.

Köseler, 3 Mart 2025’te başlatılan soruşturma kapsamında 25 kişiyle birlikte tutuklanmış, dün yapılan üçüncü duruşmada tüm sanıklar için tahliye kararı çıkmıştı. Hazırlanan iddianamede, Köseler için 17 yıl 6 aydan 67 yıl 3 aya kadar hapis cezası talep ediliyor.

Beykoz Belediye Başkanı Köseler için yeniden tutuklama kararı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.