reklam alanı

Şanlıurfa’dan Gazze’ye umut! Sumud Filosu’na destek nöbeti

Şanlıurfa’da insani yardım ulaştırmak amacıyla Gazze'ye giden Küresel Sumud Filosu'na destek olmak için nöbet başlatılacak.

Şanlıurfa’dan Gazze’ye umut! Sumud Filosu’na destek nöbeti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da Gazze’ye insani yardım ulaştırmak ve İsrail ablukasını aşmak amacıyla yola çıkan Küresel Sumud Filosu’na destek için nöbet tutulacak. 

26 Eylül Cuma günü saat 20.00’de yapılacak olan nöbet için Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 

Coşkun, Şanlıurfa STK’ları başta olmak üzere Global Sumud Filosuna destek nöbetine herkesi davet ettiklerini duyurdu.

COŞKUN: DESTEK NÖBETİNE TÜM HALKIMIZI, BEKLİYORUZ

Coşkun, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:  “Siyonist rejimin 18 yıldır Gazze’ye dayattığı abluka, insanlık adına büyük bir utançtır. Çocukların açlıkla imtihan edildiği bu çağda, onlarca ülkeden vicdan sahibi insanın buluştuğu Global Sumud Filosu, yalnızca ablukayı değil korku duvarlarını da yıkmaya gidiyor. Şanlıurfa STK'ları Platformu’nun organize ettiği Global Sumud Filosuna destek nöbetine başta üyelerimiz olmak üzere tüm halkımızı, bekliyoruz” 

Nöbet eylemi Rabia Meydanı Gazze çadırında yapılacak.

Şanlıurfa’dan Gazze’ye umut! Sumud Filosu’na destek nöbeti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.