Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından, Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında Ceylanpınar ilçesinde lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik konferans programları gerçekleştirildi.
Bu yıl “Doğumunun 1500. Yılında Âlemlere Rahmet Hz. Muhammed (s.a.s.)” temasıyla yapılan etkinliklerde, “Peygamberimiz ve Aile Ahlakı” başlığı ele alındı. Konferanslarda öğrencilere, Peygamber Efendimizin hayatından örnekler sunularak, aile içi değerler ve ahlaki prensipler üzerinde duruldu.
Programlar; Ceylanpınar Kız İmam Hatip Lisesi, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Kız Meslek Lisesi, Şehit Nurcan Karakaya Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu ve Merkez Kız Kur’an Kursu’nda gerçekleştirildi.
Etkinliklerde öğrencilere hitap eden isimler arasında İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, Şube Müdürü Çağrı Kayya, İl vaizleri Fatıma Erboyacı, Ayşe Boloğur, Emetullah Koyuncu, Ramazan Aslan ve PDR Öğretmeni Fevzeddin Gök yer aldı.
Konferansların sonunda okul müdürleri tarafından konuşmacılara plaket takdim edildi.


0 Yorum