reklam alanı

Şanlıurfa’nın yanı başında iflas depremi! Binlerce kişi işsiz kaldı

Şanlıurfa’nın komşusu Gaziantep’te ekonomik kriz derinleşiyor.

Şanlıurfa’nın yanı başında iflas depremi! Binlerce kişi işsiz kaldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın komşu ili Gaziantep’te iş dünyası ciddi bir ekonomik darboğazdan geçiyor. Son dönemde 50’nin üzerinde şirketin konkordato başvurusunda bulunması, kentteki krizin boyutunu gözler önüne serdi. Her geçen gün yeni işletmeler kepenk kapatırken, işsizler ordusu da büyümeye devam ediyor.

Gaziantepolusum.com’da yer alan habere göre, özellikle sanayi sektöründe faaliyet gösteren bazı fabrikaların tamamen üretimi durdurduğu, birçoğunun ise yarı kapasitenin bile altında çalıştığı bildiriliyor. Son dört ayda 4 binden fazla işçinin işinden olduğu belirtiliyor. Kent ekonomisinin bel kemiğini oluşturan sanayi ve ticaret alanlarında yaşanan bu durgunluk, Gaziantep iş dünyasında endişe yaratıyor.

Ekonomik çalkantının etkisiyle birçok şirket ayakta kalma mücadelesi verirken, konkordato ilan eden firmaların sayısında her geçen gün artış gözleniyor. Gaziantep’teki bu gelişmeler, bölge ekonomisinin geleceği açısından ciddi uyarılar barındırıyor.

Şanlıurfa’nın yanı başında iflas depremi! Binlerce kişi işsiz kaldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.