reklam alanı

Şanlıurfa’da 104 ressam zulme fırça vuracak

Gazze’deki zulmün 2. yıl dönümünde Şanlıurfa’da anlamlı bir etkinlik düzenleniyor.

Şanlıurfa’da 104 ressam zulme fırça vuracak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “Zulmü Fırçala” adlı resim çalıştayı,  yarın Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek. 

Zulmün 104. haftası ve 2. yıl dönümü nedeniyle Balıklıgöl Platosu’nda yapılacak etkinlikte, 104 ressam aynı anda tuvalleri başında canlı performans sergileyecek.

Sanatder öncülüğünde düzenlenen etkinliğe, Harran Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Eğitim Fakültesi Resim Bölümü ve Ensar-Muhacir sanatçılarından oluşan geniş bir ekip katılacak. 

Etkinliğin koordinatörlüğünü üstlenen Elbirliği Derneği Başkanı Handan Çoğalan Karataş, tüm sanatseverleri bu anlamlı güne davet etti.

Etkinlikte saat 10.00 ile 15.00 arasında ressamların canlı performansları izlenebilecek. Günün sonunda, ortaya çıkan eserlerin yer aldığı serginin açılış töreni saat 16.00’da yapılacak. 

Şanlıurfa’da 104 ressam zulme fırça vuracak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.