reklam alanı

Şanlıurfa’da 12 kilometrelik yürüyüşte 3 köy keşfedildi

Urfa Trekking’in düzenlediği yürüyüş etkinliği kapsamında 49 doğa sever, Birecik’in eşsiz güzelliklerini gezdi.

Şanlıurfa’da 12 kilometrelik yürüyüşte 3 köy keşfedildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde doğaseverler, Urfa Trekking tarafından organize edilen “Şıhbekir Bahçeönü Doğa Yürüyüşü Etkinliği”nde bir araya geldi. Etkinliğe toplam 49 kişi katılırken, parkur boyunca hem yetişkinler hem de küçük çocuklar yer aldı.

Yürüyüş, Şıhbekir Bahçeönü köyünden başlayıp Tillek köyü üzerinden Ayran Köyü’ne kadar devam etti. Toplamda 12 kilometreyi bulan rota, özellikle son kısmında zorlu geçişlerle katılımcıların dayanıklılığını test etti.

Hava sıcak olmasına rağmen doğa tutkunları, Tillek Köyü’nde bulunan suya girerek serinleme imkanı buldu. Kampçılar ve yürüyüşçüler, parkurun keyfini çıkarırken doğanın güzelliklerini keşfetme fırsatı da yakaladı.

Şanlıurfa’da 12 kilometrelik yürüyüşte 3 köy keşfedildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.