reklam alanı

Şanlıurfa’da dev arsa satışı için geri sayım başladı: 375 milyon TL’lik ihale

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Haliliye’de satılacak olan dev arsa ihalesi için geri sayım başladı.

Şanlıurfa’da dev arsa satışı için geri sayım başladı: 375 milyon TL’lik ihale

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesinde bulunan 8 bin 840 metrekare büyüklüğündeki arsayı, kapalı teklif usulü ile satışa çıkarıyor.

Belediyeye ait taşınmaz için muhammen bedel 375 milyon 701 bin TL, geçici teminat bedeli ise 11 milyon 271 bin TL olarak belirlendi. 

ÖDEME KOLAYLIĞI

Belediye, ihaleye katılacaklar için ödeme kolaylığı da sağlayacak. Buna göre, isteyen katılımcılar bedelin tamamını peşin ödeyebilirken, dileyenler yüzde 40’ını peşin, kalan kısmını ise 6 taksit halinde ödeyebilecek.

SON BAŞVURU 28 EKİM’DE

İhaleye katılmak isteyenler, teklif dosyalarını 28 Ekim Çarşamba günü saat 12.00’ye kadar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı Emlak Yönetim Şube Müdürlüğü’ne teslim edecek. Bu saatten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

İHALE 30 EKİM’DE YAPILACAK

Kapalı teklif usulüyle yapılacak ihale, 30 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de Belediye Encümen Salonunda gerçekleştirilecek.

İhaleye katılacaklar, şartnameyi belediyenin Emlak İstimlak Daire Başkanlığı’ndan 20 bin TL karşılığında temin edebilecek. Katılımcılardan kimlik fotokopisi, imza sirküleri, ikametgâh belgesi ve teminat makbuzu gibi belgeler istenecek.

Şanlıurfa’da dev arsa satışı için geri sayım başladı: 375 milyon TL’lik ihale

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.