reklam alanı

Şanlıurfalı ünlü sunucu kara listeye alındı!

İstanbul Havalimanı’nda görevli personelle tartışan Şanlıurfalı ünlü sunucu Reha Muhtar, THY tarafından uçuşlardan men edilerek kara listeye alındı.

Şanlıurfalı ünlü sunucu kara listeye alındı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfalı gazeteci ve televizyoncu Reha Muhtar, İstanbul Havalimanı’nda yaşanan bir tartışmanın ardından Türk Hava Yolları (THY) tarafından uçuşlardan men edilerek kara listeye alındı.

THY İletişim Başkanı Yahya Üstün, Muhtar’ın kara listeye alındığını doğruladı. Sosyal medyada yayılan görüntülerde, Reha Muhtar’ın X-ray cihazından geçmek istediği sırada elinde telefonu bulundurduğu ve görevli personelin uyarısı üzerine kısa süreli bir tartışma yaşandığı görüldü.

Videoda, Muhtar’ın tartışma sırasında “Zulmetmeyi annenizden mi, babanızdan mı öğrendiniz?” ifadelerini kullandığı da duyuldu.

ÜSTÜN: REHA MUHTAR, ARTIK TÜRK HAVA YOLLARI UÇUŞLARINDA KARA LİSTEDEDİR

Sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gören görüntülerin ardından, Türk Hava Yolları İletişim Başkanı Yahya Üstün konuyla ilgili açıklama yaptı.

Üstün, Reha Muhtar’ın kara listeye alındığını duyururken şunları ifade etti:

“Havalimanı güvenlik kuralları herkesin güvenliği için geçerlidir ve hiçbir istisna yapılmaz. Uçuşu öncesinde bu kuralları ihlal etmeye çalışıp görevli personele karşı uygunsuz davranan Reha Muhtar, artık Türk Hava Yolları uçuşlarında kara listededir. Uçuş güvenliği ve insana saygı bizim için her zaman önceliktir.”

 

Şanlıurfalı ünlü sunucu kara listeye alındı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.