reklam alanı

Şanlıurfalı gazetecilerin acı günü!

Sabah Gazetesi Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Yıldırım’ın ablası, Urfanatik Gazetesi muhabiri Mustafa Bayar’ın teyzesi Emine Tomurcuk hayatını kaybetti.

Şanlıurfalı gazetecilerin acı günü!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Sabah Gazetesi Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Yıldırım’ın ablası, Urfanatik Gazetesi muhabiri Mustafa Bayar’ın acı günü.

Bir süredir Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören, Yıldırım’ın ablası, Bayar’ın teyzesi Emine Tomurcuk, hayatını kaybetti.

Merhumenin cenazesi, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bulunan Yeni Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Aile, taziye ziyaretlerini Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında bulunan DEDAŞ taziye evinde kabul edecek.

Şanlıurfalı gazetecilerin acı günü!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.