reklam alanı

Dev derbi öncesi Galatasaray’a kötü haber! Forma giyemeyecek

Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray, savunma oyuncusu Wilfried Singo’nun sakatlığıyla sarsıldı.

Dev derbi öncesi Galatasaray’a kötü haber! Forma giyemeyecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında sahasında 1-0 geriye düştüğü Gençlerbirliği'ni 3-2 yense de sakatlıklar sarı kırmızılıların moralini bozdu.

Beşiktaş derbisinde yaşadığı sakatlık sonrası uzunca bir süre sahalardan uzak kalan Wilfried Singo, Gençlerbirliği maçında yine sakatlandı ve ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kaldı. Başarılı savunmacının en az 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray'dan yapılan Singo açıklaması şu şekilde: "Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında dün oynanan Gençlerbirliği maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkan Wilfried Singo’nun sol arka adale grubunda tip 2 C strain (zorlanma ve kanama) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır."

Singo’nun önümüzdeki hafta oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde oynaması beklenmiyor.

Dev derbi öncesi Galatasaray’a kötü haber! Forma giyemeyecek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.