reklam alanı

Şanlıurfa’nın tarihi Roma’dan sonra Berlin ve Japonya’da sergilenecek

Şanlıurfa’da bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kentin tanıtımı için çok önemli bir projeyi açıkladı.

Şanlıurfa’nın tarihi Roma’dan sonra Berlin ve Japonya’da sergilenecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa için en önemli projelerden biri olan Taş Tepeler Projesinin 5'inci yıldönümü kapsamında Karahantepe’de bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Programa Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katılım gösterdi. Bakan Ersoy programda yaptığı açıklamada Şanlıurfa’nın tanıtımı için çok önemli olan projeleri açıkladı.

ROMA’DAN SONRA BERLİN VE JAPONYA’DA SERGİLENECEK

Bakan Ersoy, Karahantepe ve Göbeklitepe’deki eserlerin maketlerinin 2026 yılında Berlin’de, 2027 yılında ise Japonya’da sergileneceğini açıkladı. Daha önce, Göbeklitepe’nin bir benzeri Roma’da kurulmuş ve büyük ilgi görmüştü.

Şanlıurfa’nın tarihi Roma’dan sonra Berlin ve Japonya’da sergilenecek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.