reklam alanı

İlaç fiyatlarına zam geldi! Karar Resmi Gazete’de

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile beşeri tıbbi ürünlerin fiyatlandırılmasında esas alınan Euro kuru 25,33 liraya yükseltildi. Yeni düzenleme yarından itibaren yürürlüğe girecek.

İlaç fiyatlarına zam geldi! Karar Resmi Gazete’de

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşeri Tıbbi Ürünlerin Fiyatlandırılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar kapsamında, beşeri tıbbi ürünlerin fiyatlandırılmasında kullanılan 1 Euro değeri, yüzde 16,9 artırılarak 25,3346 lira olarak güncellendi.

Bu yıl kullanılan Euro kuru 21,6721 lira seviyesindeydi.

Kararla ayrıca bu kapsamda barem değerleri de güncellendi. Buna göre Euro değerinde yapılan değişikliğe paralel olarak barem değerleri fiyat korumalı ürünlerde 87,34 TL, diğer ürünlerde 45,64 TL oldu.

Karar, yarından itibaren yürürlüğe girecek.

İlaç fiyatlarına zam geldi! Karar Resmi Gazete’de

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.