reklam alanı

Şanlıurfa Valiliğinden beklenen açıklama geldi! Bütün eğitim kurumları tatil edildi

Şanlıurfa Valiliği yarın kentte etkili olacak olan yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiğini duyurdu.

Şanlıurfa Valiliğinden beklenen açıklama geldi! Bütün eğitim kurumları tatil edildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa ve çevre iller için yarın etkili olması beklenen yoğun kar yağışına ilişkin uyarılarda bulunmuştu. 

Uyarıların ardından okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusu olurken Şanlıurfa Valiliğinden resmi açıklama geldi. 

Valilik kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi için bütün eğitim kurumları, kreş ve gündüz bakım evlerinin bir günlük süreyle tatil edildiğini duyurdu.

Ayrıca kamu kuruluşlarında görev yapan engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan personel ile hamileler de bir gün süreyle idari izinli sayılacak.

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yapılan son değerlendirmelere göre; sabah erken saatlerden itibaren ilimizde yoğun kar yağışı beklendiğinden özellikle ulaşımda ortaya çıkabilecek olumsuzluklar ve riskler göz önüne alınarak; 

İl genelinde bütün Eğitim kurumları ile kreş ve gündüz bakım evlerinde 31 Aralık 2025 çarşamba günü eğitim ve öğretime (1) gün süreyle ara verilmiştir.

Ayrıca kamu kuruluşlarında görev yapan engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan personel ile hamileler de (1) gün süreyle idari izinli sayılacaktır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Şanlıurfa Valiliğinden beklenen açıklama geldi! Bütün eğitim kurumları tatil edildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.