Şanlıurfa’da bıçaklı kavgada kan aktı! Yaralı var

Eyyübiye’de çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Mahallede paniğe yol açan olay sonrası polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Şanlıurfa’da bıçaklı kavgada kan aktı! Yaralı var

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, akşam saatlerinde Eyyübiye ilçesine bağlı Yusufpaşa Mahallesinde meydana geldi. 

İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişi yaralandı.

 Çevredeki vatandaşların büyük panik yaşadığı olayda, durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralanan şahıs, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Ekipler, olay sonrası kaçarak izini kaybettiren kimliği belirsiz saldırganın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Şanlıurfa’da bıçaklı kavgada kan aktı! Yaralı var

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.