Şanlıurfa'nın ilçesinde yaşandı: Tamir dükkanında korku dolu anlar

Viranşehir'de bir telefon tamir dükkanında, şarj cihazına bağlı olduğu öğrenilen cep telefonu aniden alev alarak patladı. Olay anbean kameraya yansıdı.

Şanlıurfa'nın ilçesinde yaşandı: Tamir dükkanında korku dolu anlar

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VİRANŞEHİR- Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir telefon tamir dükkanında korku dolu anlar yaşandı.

Saat 15.30 sıralarında şarj cihazına bağlı olduğu öğrenilen bir cep telefonu aniden alev alarak patladı. Patlama kısa süreli korku ve paniğe neden olurken, çalışanlar olaya hızla müdahale ederek yangının büyümesini önledi.

Telefona yakın mesafede bulunan bir çocuğun yara almaması sevindirdi. 

Özellikle tamir ve şarj işlemleri sırasında elektronik cihazların dikkatli şekilde kontrol edilmesi gerektiği belirtildi.

Şanlıurfa'nın ilçesinde yaşandı: Tamir dükkanında korku dolu anlar

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.