Şanlıurfa’nın ‘kıymalısına’ leke sürülüyor: Bakın içinden ne çıktı!

Şanlıurfa’nın tescilli lezzetlerinden biri olan ve halk arasında ‘kıymalı’ olarak bilinen lahmacunun ismine leke sürülüyor.

Şanlıurfa’nın ‘kıymalısına’ leke sürülüyor: Bakın içinden ne çıktı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan denetimlerin ardından ürünlerinde taklit ve tağşiş yaptığı anlaşılan firmaların listesi yayımlanmaya devam ediyor.

Son olarak yapılan denetimlerde özellikle süt ürünlerinde birçok hile yapıldığı ortaya çıktı. Çoğu firmanın tereyağı ve yoğurdun içine bitkisel yağ koyduğu açıklandı. 

ŞANLIURFA’NIN TESCİLLİ LEZZETİNİ BOZUYORLAR

Listede dikkat çeken ürünlerden biri de Şanlıurfa’nın tescilli lezzetlerinden biri olan ve halk arasında ‘kıymalı’ olarak bilinen lahmacun oldu. Elazığ’da bulunan Eroğlu Yemekçilik Gıda firmasının yaptığı lahmacunda sakatat (taşlık) tespit edildi. 

Gastronomi şehri Şanlıurfa’nın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan lahmacunun ismine bu tarz hilelerle leke sürülmesi tepki topladı.

Şanlıurfa’nın ‘kıymalısına’ leke sürülüyor: Bakın içinden ne çıktı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.