Şanlıurfa’da çile üstüne çile! Yol çalışması yetmedi, bir de kavga çıktı

Haliliye’de iki sürücü arasında çıkan sözlü tartışma, yol ortasında meydan dayağına dönüştü. Yol çalışması nedeniyle aksayan trafik, kavga nedeniyle tamamen kilitlendi.

Şanlıurfa’da çile üstüne çile! Yol çalışması yetmedi, bir de kavga çıktı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HALİLİYE- Olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Mardin yolu üzerinde meydana geldi.

 İddiaya göre, seyir halindeki Enver Geçgel Turizm firmasına ait otobüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Araçlarından inen sürücülerin sözlü atışması, kısa sürede kavgaya dönüştü.

YOL ORTASINDA TEKME TOKAT BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında birbirlerine tekme ve tokatlarla saldıran taraflar, trafiği adeta felç etti. Zaten devam eden yol çalışmaları sebebiyle yoğun olan Mardin yolunda, kavga nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.

DİĞER SÜRÜCÜLER AYIRDI

Kavganın büyümesi üzerine çevredeki diğer sürücüler araçlarından inerek taraflara müdahale etti. 

Vatandaşların yoğun çabası sonucu yatıştırılan tarafların olay yerinden ayrılmasıyla birlikte, durma noktasına gelen trafik akışı yeniden kontrollü olarak sağlandı.

 

Şanlıurfa’da çile üstüne çile! Yol çalışması yetmedi, bir de kavga çıktı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.