Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında son bir hafta içerisinde iki önemli operasyona imza attı.
JASAT 16 YILLIK FİRARİYİ TAKİBE ALDI
İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, hırsızlık suçundan hakkında 16 yıl 10 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.A. isimli şahsın saklandığı adresi tespit etti. 25 Nisan 2026 tarihinde Haliliye’de belirlenen adrese düzenlenen operasyonda firari şahıs kıskıvrak yakalandı.
KARAKÖPRÜ’DE ENERJİ HIRSIZLIĞI HÜKÜMLÜSÜNE GÖZALTI
Jandarma ekiplerinin bir diğer operasyonu ise Karaköprü ilçesinde gerçekleştirildi. Yine hırsızlık suçundan hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan M.B., 27 Nisan 2026 tarihinde ilçe jandarma ekiplerinin yürüttüğü saha çalışmaları neticesinde yakalanarak gözaltında alındı
Yakalanan her 2 hükümlü, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanmasına yönelik nitelikli suçlarla mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

0 Yorum