Dün akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı kırsal Külünçe Mahallesi’nde meydana gelen kazada, bir otomobil kontrolden çıkarak DSİ’ye ait sulama kanalına uçmuştu.
Araçta bulunan 2 kadın, kazanın ardından bir süre araç içerisinde mahsur kaldı. Olayı gören çevredeki bir vatandaş ise vakit kaybetmeden suya atlayarak kadınları kurtarmaya çalıştı. Ancak akıntının şiddeti nedeniyle bu kişi de suya kapıldı.
İhbar bölgeye sevk edilen ekiplerin yoğun çalışması sonucu araçta bulunan 2 kadın ile suya atlayan vatandaş sudan çıkarıldı.
Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Suya sonradan atlayan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan vatandaş hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

0 Yorum