Herkes balon bekliyordu ama Şanlıurfa başka bir sürprizle geliyor!

Şanlıurfa Şûrâsı’ndan, kentin turizm potansiyelini gökyüzüne çıkarak öneri geldi.. Şûrâ tarafından yapılan son açıklamada; Halfeti’nin eşsiz fırat manzarasından Eyyübiye’nin kadim Tek Tek Dağları’na kadar geniş bir coğrafyanın yamaç paraşütü turizmine açılması önerildi.

Herkes balon bekliyordu ama Şanlıurfa başka bir sürprizle geliyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Şûrâsı, kentin turizm çeşitliliğini artırmak amacıyla "yamaç paraşütü" hamlesini gündeme taşıdı. Şanlıurfa Şûrâsı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Halfeti’den Tek Tek Dağları’na kadar uzanan geniş bir coğrafyanın bu spor için değerlendirilmesini önerdi.

Açıklamada kentin sahip olduğu doğal yükseltilerin ve hava şartlarının hava sporları için uygun olduğu belirtildi. Hazırlanan öneride, sadece tarih ve inanç turizmiyle değil, doğa ve adrenalin sporlarıyla da Şanlıurfa’nın bir cazibe merkezi haline gelebileceği vurgulandı.

Açıklama şu şekilde:

“Şanlıurfa Şûrâsı öneriyor: Halfeti’den Eyyübiye Tek Tek Dağları’na, Harran Ovası’ndan Karaköprü Karababa tepesine kadar Şanlıurfa; yamaç paraşütü turizmiyle yeni bir vizyon kazanabilir. “Gökyüzünden Tarihe ve doğaya Yolculuk” artık neden Şanlıurfa’da başlamasın?”

Herkes balon bekliyordu ama Şanlıurfa başka bir sürprizle geliyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.