"Hakimiz, savcıyız" diyerek milyonluk vurgun! Şanlıurfa uzantılı operasyonda tutuklamalar var

Adana merkezli Şanlıurfa dahil 10 ilde gerçekleştirilen operasyonda kendilerini hakim, savcı ve polis olarak tanıtıp 14 milyon liralık vurgun yapan dolandırıcılık şebekesi çökertildi. Operasyonda 22'si tutuklandı.

"Hakimiz, savcıyız" diyerek milyonluk vurgun! Şanlıurfa uzantılı operasyonda tutuklamalar var

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendilerini hakim, savcı ve polis olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran şebekeye yönelik çalışma başlattı. 

Teknik ve fiziki takibe alınan şebekenin 4 yabancı uyruklunun da bulunduğu 14 kişiyi, 14 milyon lira dolandırdığı tespit edildi.

ŞANLIURFA’DA DA OPERASYON DÜZENLENDİ

Şebekenin içerisinde olduğu belirlenen 28 şüphelinin kimliği belirlendi ve Adana merkezli, Mersin, İzmir, Kırklareli, Tekirdağ, Ankara, İstanbul, Şanlıurfa, Osmaniye ile Gaziantep'in de aralarında bulunduğu 10 ilde söz konusu şebekeye yönelik eş zamanlı baskın yapıldı. Yapılan baskınlarda 28 şüpheli gözaltına alındı.

ŞEBEKEYE AİT 20 MİLYON TL BAKİYEYE TEDBİR UYGULANDI

Şebekenin suçtan elde ettiği geliri aklamak ve izini kaybettirmek için kripto borsalarına parayı aktardığı da belirlendi. Şebekeye ait 20 milyon TL bakiyesi bulunan 23 kripto cüzdanına ve 1 arsaya tedbir uygulandı.

OPERASYONDA 22 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 22'si tutuklanırken 6'sı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"Hakimiz, savcıyız" diyerek milyonluk vurgun! Şanlıurfa uzantılı operasyonda tutuklamalar var

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.