Bir süredir boş bulunan Türk Kızılay Birecik Şube Başkanlığı görevine Fuat Altınova atandı.
Eğitim alanında uzun yıllar görev yapan ve hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Altınova, Kızılay Genel Merkezi tarafından Birecik Şube Başkanı olarak görevlendirildi.
Daha önce okul müdürlüğü ve şube müdürlüğü görevlerinde bulunan Altınova, özellikle pandemi ve deprem dönemlerinde yürüttüğü çalışmalarla Birecik halkının takdirini kazanmıştı.
Afet süreçlerinde ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırılması, barınma imkanlarının sağlanması ve kırsal bölgelerdeki okullara yönelik projelerle öne çıkan Altınova, ilçede sevilen isimler arasında yer alıyor.
Göreve başlamasının ardından açıklamalarda bulunan Altınova, Kızılay’ın yardım faaliyetlerini daha da güçlendirmek için çalışacaklarını belirterek, toplumun dezavantajlı ve kırılgan kesimlerine ulaşmayı öncelikli hedef olarak gördüklerini ifade etti.
Altınova, eğitim alanındaki tecrübelerini sosyal yardım çalışmalarına da yansıtacağını belirterek, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

0 Yorum