Şanlıurfa’da binlerce kaçak ürüne el konuldu! 22 şüpheliye işlem

Viranşehir’de jandarma ekiplerince kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonda binlerce kaçak sigara paketi ele geçirilirken, 22 şüpheli hakkında da işlem yapıldı.

Şanlıurfa’da binlerce kaçak ürüne el konuldu! 22 şüpheliye işlem

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından tütün ve alkol kaçakçılığıyla mücadele kapsamında Viranşehir ilçesinde operasyon düzenlendi.

Jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde 4 bin 510 gümrük kaçağı sigara, 10 paket gümrük kaçağı nargile kömürü ve 7 kilogram gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi.

Operasyon kapsamında 22 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, tütün ve alkol kaçakçılarına yönelik denetim ve operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini duyurdu.

Şanlıurfa’da binlerce kaçak ürüne el konuldu! 22 şüpheliye işlem

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.