Nefes Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, köşe yazısında CHP’nin seçilmiş genel başkanı Özgür Özel ve ekibinin izlemeyi planladığı yol haritasına ilişkin dikkat çeken iddialara yer verdi.
Zeyrek, Özgür Özel ve yakın çevresinin yeni bir siyasi yapılanma konusunda hazırlıklarını tamamladığını öne sürerek, biri seçimlere girme hakkı bulunan hazır bir parti olmak üzere iki farklı seçenek üzerinde çalışıldığını yazdı.
ANKARA’DA İKİ AYRI BİNA TUTULDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ
Nefes yazarı Zeyrek, edindiği son kulis bilgilerini köşesinde aktardı. Zeyrek, "CHP’nin seçilmiş genel başkanı Özgür Özel ve ekibinin yol haritası belli olmaya başladı. Yeni parti hazır, Özgür Özel ve ekibi o yedeklemeyi yaptı. İki tane parti var, biri hazır bir parti, diğerini yeni kuracaklar. Bir tane seçimlere girme hakkı kazanmış parti var. Bir ara Demokrat Parti iddiası geçmişti ancak Gültekin Uysal’a sordum ‘Böyle bir görüşme olmadı aramızda’ dedi. Özgür Özel’in yakınındaki isimlerle konuştum, ‘Hazır. Parti konusu tamam, o iş çözüldü’ dendi. Ankara’da iki tane bina tuttular. Bir tanesi kurulacak parti için, diğeri de hazır parti için hazırlanacak. Bir tane parti binası Çukurambar tarafında, diğeri de siyasi partilerin yeni gözdesi Mustafa Kemal Mahallesi’nde." ifadelerini kullandı.

0 Yorum