Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde görev yapan amir ve polis memurlarını kapsayan 2026 yılı yaz dönemi genel atama ve yer değiştirme sürecinde sona gelindi. Türk Polis Teşkilatı’nda büyük bir merakla takip edilen şark–görev yeri değişiklikleri ve il içi tayin planlamalarının bugün tamamlanacağı bildirildi.
Toplam 19 bin 96 personelin yer değiştirme işlemlerini kapsayan atama sonuçlarının, bugün saat 18.00 itibarıyla açıklanması bekleniyor. Binlerce emniyet personeli ve aileleri, sonuçların duyurulacağı saate kilitlenmiş durumda.
Şanlıurfa’da görev yapan çok sayıda polis memuru da açıklanacak listelere odaklanırken, il içi ve il dışı atama tercihleri doğrultusunda yeni görev yerlerinin netleşmesi bekleniyor.
EGM tarafından yapılacak resmi duyuruyla birlikte, 2026 yaz dönemi atama süreci de resmen tamamlanmış olacak.
Kaynak: HABER MERKEZİ

0 Yorum