Şanlıurfa'da bir de bu çıktı! 3 kişi fıstık bahçesinde suçüstü yakalandı

Şanlıurfa'da son dönemde fıstık bahçelerinde aşı kalemi çalma vakaları artarken son olarak 3 kişi TİGEM'e ait fıstık bahçelerinde suçüstü yakalandı.

Şanlıurfa'da bir de bu çıktı! 3 kişi fıstık bahçesinde suçüstü yakalandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen önleyici kolluk devriyesi sırasında TİGEM işletmesi sahasında dikkat çeken bir olay yaşandı.

Ekipler, TİGEM'e ait fıstık bahçelerinde bulunan 3 kişiyi, "fıstık aşı kalemi" olarak adlandırılan kesilmiş dallarla birlikte suçüstü yakaladı. Yapılan kontrolde, toplam 174 adet kesilmiş fıstık dalının şüphelilerin yanında bulunduğu tespit edildi.

Suçüstü yakalanan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

SON DÖNEMDE BENZER OLAYLAR DİKKAT ÇEKİYOR

Şanlıurfa'da son dönemde fıstık bahçelerini hedef alan benzer olayların da yaşandığı belirtilirken, üreticiler özellikle aşı kalemlerinin izinsiz kesilmesi nedeniyle büyük mağduriyet yaşandığını ifade ediyor.

Tarımsal üretim açısından önemli değere sahip olan fıstık aşı kalemlerinin kaçak yollarla kesilmesi, hem üreticileri hem de kurumları alarma geçiriyor.

Şanlıurfa'da bir de bu çıktı! 3 kişi fıstık bahçesinde suçüstü yakalandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.