AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Faruk Pınarbaşı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile yaptığı görüşmenin ardından Birecik ilçesi için büyük bir müjde verdi.
Uzun süredir yakından takip edilen Birecik Köprüsü Projesi’nin keşif çalışmalarının tamamlandığını belirten Pınarbaşı, projenin ihalesinin önümüzdeki ay gerçekleştirileceğini duyurdu.
Pınarbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, Birecik’imiz adına önemli bir müjdeyi daha alma fırsatı bulduk. Uzun süredir takipçisi olduğumuz Birecik Köprüsü Projesi’nin keşfi tamamlanmış olup, ihalesi önümüzdeki ay gerçekleştirilecektir.
Bölge ulaşımını rahatlatacak, ekonomik ve sosyal gelişime önemli katkılar sağlayacak olan bu yatırımın Şanlıurfa’mıza ve Birecik’imize hayırlı olmasını diliyorum.
Bu vesileyle, eser ve hizmet siyaseti anlayışıyla ülkemize değer katan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na Birecik halkımıza bu önemli yatırımı kazandırmalarından dolayı şahsım, Şanlıurfa’mız ve Birecik’imiz adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.”
Kaynak: RIDVAN DERİN

0 Yorum