Karaköprü Belediyesi, Akpıyar Mahallesinde GAP Bulvarı üzerinde devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle Balıkayağı Kavşağı'nın bir şeridi ile 4061. Sokak'ın geçici olarak araç trafiğine kapatıldığını açıkladı.
Açıklamada, kararın vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde alındığı belirtildi.
GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI
Belediye tarafından yapılan bilgilendirmede, bölgede hem yaya hem de araç trafiğinin güvenli şekilde sürdürülebilmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığı ifade edildi. Ayrıca inşaatın daha kısa sürede tamamlanması amacıyla yapı müteahhidi ve yapı denetim firmasıyla görüşmeler gerçekleştirildiği, çalışmaların hızlandırılması yönünde koordinasyon sağlandığı aktarıldı.
HEDEF 30 GÜN İÇİNDE YENİDEN ULAŞIMA AÇMAK
Paylaşılan planlamaya göre, ilk etapta 10 gün içerisinde çevre perde betonunun dökülmesi hedefleniyor. Ardından çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Balıkayağı Kavşağı'nın kapalı şeridi ile 4061. Sokak'ın yaklaşık 30 gün içerisinde yeniden araç trafiğine açılması öngörülüyor.
Belediye, sürücülerden çalışma süresi boyunca alternatif güzergâhları kullanmaları ve trafik işaret ile uyarılarına dikkat etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.

0 Yorum