Şanlıurfa’da jandarma kaçakçılığın izini sürdü! Çok sayıda ürüne el konuldu

Şanlıurfa’nın iki ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Operasyonlarda 11 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Şanlıurfa’da jandarma kaçakçılığın izini sürdü! Çok sayıda ürüne el konuldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da jandarma ekiplerinin tütün ve alkol kaçakçılarına yönelik çalışmaları kapsamında Viranşehir ve Haliliye ilçelerinde operasyon düzenlendi.

 Viranşehir ve Haliliye ilçelerinde yapılan denetim ve operasyonlarda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.

Çalışmalar kapsamında 2 bin 750 gümrük kaçağı sigara, 16 litre gümrük kaçağı alkol ve 32 adet gümrük kaçağı eşya ele geçirildi.

Operasyonlar sonucunda yakalanan 11 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, tütün ve alkol kaçakçılığıyla mücadele kapsamında çalışmaların kararlılıkla sürdüreceği bildirdi.

Şanlıurfa’da jandarma kaçakçılığın izini sürdü! Çok sayıda ürüne el konuldu
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.