Şanlıurfaspor forması da giymişti! Şanlıurfalı polis memuru hayatını kaybetti

Şırnak’ta silahla vurulmuş halde bulunan polis memuru Serhat Seçme, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Birecik nüfusuna kayıtlı Seçme’nin daha önce Şanlıurfaspor da forma giydiği öğrenildi.

Şanlıurfaspor forması da giymişti! Şanlıurfalı polis memuru hayatını kaybetti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

ŞIRNAK-Olay, Şırnak’ın Cizre ilçesindeki Melayi Cizre Parkı civarında meydana geldi.

İddiaya göre, çevredeki vatandaşlar bir kişiyi silahla vurulmuş halde görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. 

HASTANEDE YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Ardından ambulansla Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 

Yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden kişinin Cizre Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliğinde görev yapan Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen polis memuru Serhat Seçme olduğu belirlendi.

DAHA ÖNCE ŞANLIURFASPOR FORMASI GİYMİŞTİ

Polis memuru Serhat Seçme’nin geçmiş yıllarda futbol oynadığı da öğrenildi. Seçme’nin daha önce Şanlıurfaspor ve Orduspor formalarını giydiği belirtildi.

Seçme’nin cenazesinin otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından memleketi Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine götürülerek burada toprağa verilecek.

Şanlıurfaspor forması da giymişti! Şanlıurfalı polis memuru hayatını kaybetti
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.